MP3 ke stažení zdarma Filmy ke stažení zdarma, hry ke stažení zdarma, mp3 ke stažení zdarma, on-line hry, seriály ke stažení zdarma, dokumenty ke stažení zdarma, Soudtracky ke stažení zdarma

Česká tvorba - diskografie

Iné Kafe

Oficiální web:
kód:
http://www.inekafe.sk

Diskografie:
1995 Kachny – demo
1997 Situácia – demo

1998 Vítaj
1999 Čumil
2000 Je tu niekto?
2001 Príbeh
2002 Situácia & Kachny – reedice
2003 Bez udania dôvodu


Iné Kafe - Vítaj! (1998)
160 kbps, Joint stereo, 43.26MB
Image
01. Vitaj!
02. Závisť
03. Velkou palicou
04. Posledná záchrana
05. Krutá pravda
06. Iné Kafe
07. 090X
08. Nová vlna
09. Pomožte mi so mnou
10. Systém
11. Európský ráj
12. Dobrá rada
13. To nie!
14. Nerušte spojenie
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/46357/Vitaj.rar_43.26MB.html



Iné Kafe - Čumil (1999)
VBR, Stereo, 74.76MB
Image
01. Ako idiot
02. Poraď si sám
03. Peter
04. Radikál
05. Pohoda
06. Velkou palicou II
07. Nie, nie
08. Ako sa máš?
09. Svatý pokoj
10. Sráč
11. Čumil
12. Skus to dialej
13. Vianocespojenie
14. Bonus
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/10103/Cumil.rar_74.76MB.html



Iné Kafe - Je tu niekto? (2000)
VBR, Stereo, 67.04MB
Image
01. Čo chců?
02. Petra
03. Zhasni
04. Ráno
05. Čas beží
06. Imidzak
07. Úspešné zapojení
08. Mám pocit...
09. Kto na to príde?
10. Večer čo večer
11. 30. februar
12. Je tu niekto?
13. Starý pán
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/02774/Je_tu_niekto.rar_67.04MB.html



Iné Kafe - Pribeh (2001)
VBR, Stereo, 115.42MB
Image
01. Príbeh
02. Akvárium
03. Ďakujeme vám
04. Biely hotel
05. Telefónne číslo
06. Toto leto
07. Ružová záhrada
08. Hra na dial´ku
09. Termíny
10. Záverečná
11. Spoločné?
12. Prečo je to tak?
13. Masky
14. O čom to je?
15. Plán
16. Obkresleny na chodník
17. Kasovité jedla
18. Kto na to pride
19. Uspesne zapojeni
20. Rano
21. Mam pocit ...
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/30976/Pribeh.part1.rar_70MB.html
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/72757/Pribeh.part2.rar_45.42MB.html



Iné Kafe - Situacia & Kachny (2002)
192 kbps, Stereo, 80.22MB
Image
01. Zrkadlo
02. Situácia
03. Také dni
04. Hrdinovia v papučiach
05. Revolučná
06. Otázka
07. Sám proti všetkým
08. Biely prášok
09. Fotbal
10. Problémy
11. Dobrá rada
12. Ludský život
13. Stv 20.05
14. Inštalatér
15. Leto na Ukrajine
16. Ženy
17. Škaredá baba
18. Cheryl
19. Moldavsko je tu
20. Vodič MHD
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/75476/Situacia_and_Kachny.rar_80.22MB.html



Iné Kafe - Bez udania dovodu (2003)
192 kbps, Stereo, 44.58MB
Image
01. Štát
02. Město
03. Život ako video
04. 120 čísel
05. Takto nám to stačí
06. Velkou palicou 3
07. Bez udania dóvodu
08. Alibi
09. Krvavá blondina
10. Opat na streche
11. Autaky
12. Mytna
13. Sopmienky na budůcnosť
kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/95620/Bez_udania_dovodu.rar_44.58MB.html


Heslo:
kód:
ghosthunter

kód:
http://data2.edisk.cz/stahni/53496/fotky_Praha.rar_44.49MB.html


Heslo:
kód:
joe.matrix
Iné Kafé - Situacia (1997)

Tracklist:
01 Zrkadlo.mp3
02 Dnešná situácia.mp3
03 Také Dni.mp3
04 Hrdinovia v papučiach.mp3
05 revolučná.mp3
06 Otázka.mp3
07 Sám proti všetkým.mp3
08 Biely prášok.mp3
09 Fotbal.mp3
10 Problémy.mp3
11 Dobrá rada.mp3
12 Ludský zivot.mp3
13 Európsky raj.mp3
14 Škaredá baba.mp3
15 Moldavsko je tu.mp3
16 Stv 20 05.mp3
17 Inštalatér.mp3
18 Leto na Ukrajine.mp3


kvalita: 128kbps
velkost: 46.9MB


kód:
http://rapidshare.com/files/14549607/IN__KAFE__1997__-_Situ_cia.rar

kód:
pass: upbyFlash



Iné Kafé - Vitaj! (1998)

Tracklist:
01 - Vitaj!.mp3
02 - Závisť.mp3
04 - Posledná Záchrana.mp3
05 - Krutá Pravda.mp3
06 - Iné Kafe.mp3
07 - 090X.mp3
08 - Nová Vlna.mp3
09 - Pomôžte Mi So Mnou.mp3
10 - Systém.mp3
11 - Európsky Raj.mp3
12 - Dobrá Rada.mp3
13 - To Nie!.mp3
14 - Nerušte Spojenie.mp3


kvalita: 192kbps
velkost: 47.5MB


kód:
http://rapidshare.com/files/14554461/IN__KAFE__1998__-_Vitaj_.rar

kód:
pass: upbyFlash



Iné Kafé - Čumil (1999)

Tracklist:
01 - Ako Idiot.mp3
02 - Poraď Si Sám.mp3
03 - Peter.mp3
04 - Radikál.mp3
05 - Pohoda.mp3
06 - Veľkou Palicou II.mp3
07 - Nie, Nie.mp3
08 - Ako Sa Máš.mp3
09 - Svätý Pokoj.mp3
10 - Sráč.mp3
11 - Čumil.mp3
12 - Skús To Ďalej.mp3
13 - Vianoce.mp3
14 - Bonus.mp3


kvalita: 128kbps
velkost: 35.8MB


kód:
http://rapidshare.com/files/14557660/IN__KAFE__1999__-___268_umil.rar

kód:
pass: upbyFlash



Iné Kafé - Je tu niekto? (2000)

Tracklist:
01 - Co Chcu.mp3
02 - Petra.mp3
03 - Zhasni.mp3
04 - Rano.mp3
05 - Cas Bezi.mp3
06 - Imidzak.mp3
07 - Uspesne Zapojeni.mp3
08 - Mam Pocit....mp3
09 - Kto Na To Pride.mp3
10 - Vecer Co Vecer.mp3
11 - 30.Februar.mp3
12 - Je Tu Niekto.mp3
13 - Stary Pan.mp3
14 - bonus.mp3


kvalita: 192kbps
velkost: 50.4MB


kód:
http://rapidshare.com/files/14559929/IN__KAFE__2000__-_Je_tu_niekto.rar

kód:
pass: upbyFlash



Iné Kafé - Príbeh (2001)

Tracklist:
01 - Príbeh.mp3
02 - Akvárium.mp3
03 - Ďakujem Vám.mp3
04 - Biely Hotel.mp3
05 - Telefónne Číslo.mp3
06 - Toto Leto.mp3
07 - Ružová Záhrada.mp3
08 - Hra Na Diaľku.mp3
09 - Termíny.mp3
10 - Záverečná.mp3
11 - Spoločné.mp3
12 - Prečo Je To Tak.mp3
13 - Masky.mp3
14 - O Čom To Je.mp3
15 - Plán.mp3
16 - Obkreslený Na Chodník.mp3
17 - Kašovité Jedlá.mp3


kvalita: 192kbps
velkost: 72.3MB


kód:
http://rapidshare.com/files/14562791/IN__KAFE__2001__-_Pr_beh.rar

kód:
pass: upbyFlash



Iné Kafé - Bez Udania Dôvodu (2003)

Tracklist:
01 - Štát.mp3
02 - Mesto.mp3
03 - Život Ako Video.mp3
04 - 120 Čísel Pod Zemou.mp3
05 - Takto Nam To Stačí.mp3
06 - Veľkou Palicou III.mp3
07 - Bez Udania Dôvodu.mp3
08 - Alibi.mp3
09 - Krvavá Blondína.mp3
10 - Opäť Na Streche.mp3
11 - Auťáky.mp3
12 - Mýtna.mp3
13 - Spomienky Na Budúcnosť.mp3


kvalita: 224kbps
velkost: 51.9MB


kód:
http://rapidshare.com/files/14565976/IN__KAFE__2003__-_Bez_Udania_D_vodu.rar

kód:
pass: upbyFlash
Iné kafe live in Kuul klub 2004
01 Bez udania dovodu
02 Mesto
03 Vitaj!
04 Ďakujeme vám
05 Štát
06 Čakanie na Forusa
07 Je tu niekto?
08 30. február
09 Jano a Forus prvýkrát
10 Jano a Forus druhykrát
11 Závisť
12 Ráno
13 Čumil
14 Takto nám to stačí
15 Prečo je to tak
16 Alibi
17 120 čísel pod zemou
18 Biely hotel
19 Život ako video
20 Ružová zahrada
21 Škaredá baba
22 090x
23 Velkou palicou III
24 Sráč

kód:
http://rapidshare.com/files/7977427/kuulklub.rar


60MB, 128kbps
Live in Poprad 2004
01. Mytna (nie je cela.. co uz?)
02. Uspesne zapojeny
03. Opat na streche
04. Dakujeme Vam
05. Vianoce
06. Spomienky na buducnost
07. Kto na to pride
08. Ruzova zahrada
09. Cumil unplugged
10. Kasovite jedla

kód:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/80617/Inekafe_-_2004_-_Live_in_Poprad.rar_25.19MB.html


NENÍ TO MŮJ LINK!!!

Tady ještě přihodím demo.
Iné kafe - (1996) KACHNY
kvalita 192 kbps, velikost 29,9 MB
01 Stv 20.05
02 Inštalatér
03 Leto na Ukrajine
04 Ženy
05 Škaredá baba
06 Cheryl
07 Moldavsko je tu
08 Vodič MHD

kód:
http://rapidshare.com/files/19480483/_1996__Kachny.rar


Ostatní alba jsou ještě v tomto topicu. Vše je na Rapidu a vydrží to tam dlouho.
kód:
http://www1.warforum.cz/viewtopic.php?t=424056
Žádné komentáře