MP3 ke stažení zdarma Filmy ke stažení zdarma, hry ke stažení zdarma, mp3 ke stažení zdarma, on-line hry, seriály ke stažení zdarma, dokumenty ke stažení zdarma, Soudtracky ke stažení zdarma

Česká tvorba - diskografie

Ivan Hlas

Diskografie:
Utek mi pes 2004
Obrátíš mi naruby ráno 2002
Fantom realistického divadla 2001
To nejlepší 2000
1999
Den šťastného koně 1997
Alias 1997
Tanec při svíčkách 1995
Jak si zasloužit princeznu 1994
Šakalí léta 1993
LP 93
Cesta tam a zase zpátky 1991
Noční chodec 1987
Ivan Hlas & Nahlas 1986

------------------------------------

Bonus:
Citace:
V roce 1992 si SV Records troufli vydat album, o kterém se snilo už léta – Hanspaul City, jakési “Best of Houtyš”, které nicméně potvrdilo, o jak nesnadný projekt jde. Z hlavních protagonistů nakonec chyběl Ondřej Hejma, zato se svou verzí Miláčku, vrať se zazářil Šlupka Svěrák.

Hanspaul City - sampler (1992)

01. Hanspaul City (Ivan Hlas).mp3
02. Prachy Na Klobouk (V. & R. Tesarikove).mp3
03. Za Starejch Casu ( Bluesberry).mp3
04. Rekreace Roh (Martin Kraus & Bluesberry).mp3
05. Jaroslav (Krausberry).mp3
06. Milacku Vrat Se (Jiri Slupka Sverak).mp3
07. Financni Tisen (Ivan Hlas).mp3
08. Novy Wawky (Martin Kraus & Bluesberry).mp3
09. Vikend S Manou (Bluesberry).mp3
10. Rano (Ivan Halas & Richard Dvorak).mp3
11. Minuty Jdou (V. & R. Tesarikove).mp3

bitrate 320 kbps, joint stereo

najdete zde (gigasize):
kód:
http://www.gigasize.com/get.php/121499/haci.rar


heslo: hlas

***************************************************************************************************************

Image

Ivan Hlas - L.P.´93

01. Spravny Nebe.mp3
02. Jak Se Mas.mp3
03. Tip, Ta, Dyda... (Karlin).mp3
04. Namornikuv Plan.mp3
05. Karneval Ustric.mp3
06. Horecka.mp3
07. Evangelium.mp3
08. Rano.mp3
09. Hanspaul City.mp3
10. Podivej, Tato, Svita.mp3
11. Malagelo.mp3

bitrate 320 kbps, joint stereo

najdete zde (gigasize):
kód:
http://www.gigasize.com/get.php/121045/lp93.rar


heslo: hlas


Image

Šakalí léta - soundtrack (1993)

01. Jednou Mi Fotr Povida.mp3
02. Pod Oknem.mp3
03. Na Kolena.mp3
04. Sladkych Patnact.mp3
05. Citim To V Zadech.mp3
06. Tmavomodry Motyl.mp3
07. Vytah Nejezdi.mp3
08. Svet Plnej Sten.mp3
09. Rock'n'rollova Modlitba.mp3
10. Mam Te Rad.mp3
11. Sakali Pisen.mp3
12. Rock'n'roll Pro Beethovena.mp3
13. Na Pocest Hrdinum.mp3

bitrate 320 kbps, stereo

najdete tady:
kód:
http://www.zshare.net/download/sakal-rar.html

heslo: hlas

Image

Ivan Hlas - Cesta tam a zase zpátky (1991)

01. Zizen.mp3
02. Jeste Jsem Se Neprobudil.mp3
03. Ja Se Neumim Smat.mp3
04. Andele.mp3
05. Pod Zrcadlem.mp3
06. Milacku, Vrat Se.mp3
07. Krej Mi Zada, Marie K..mp3
08. Krasnej Dar.mp3
09. Sedm Dni.mp3
10. Malagelo.mp3

kvalita: 128 kbps, joint stereo

najdete zde (turboupload):
kód:
http://d.turboupload.com/d/1100185/ctazz.rar.html

heslo: hlas


Image

Ivan Hlas - Den šťastného koně (1997)

01. Tanecnik.mp3
02. Marie Dej Mi Caj.mp3
03. Den Stastneho Kone.mp3
04. Jenom Jednou.mp3
05. Bajecna Leta Pod Psa.mp3
06. My Nejsme Deti.mp3
07. O Tiche Noci.mp3
08. Balada Pro H.ch.a..mp3
09. Rano S Duhovym Mostem.mp3
10. Sezona Carodejnic.mp3
11. Posledni Klic K Dalnici.mp3
12. Neonova Tma.mp3

bitrate: LAME alt preset extreme

najdete zde (miHD):
kód:
http://mihd.net/9e67m8

heslo: hlas



Image

Ivan Hlas - Utek mi pes (2004)

01. Vsechno Bude Krasny.mp3
02. Nezbyde Nic.mp3
03. Karneval Ustric.mp3
04. Co Dum Da.mp3
05. Paprsek Z medi.mp3
06. Utek Mi Pes.mp3
07. Marie Nejde Spat.mp3
08. Kvety Z uhelny Panve.mp3
09. Sudiccky Nejsou Lakomy.mp3
10. Jezisek.mp3
11. Jak Se Mas.mp3
12. Havaj.mp3

bitrate VBR 256 kbps, joint stereo

najdete zde (gigasize):
kód:
http://www.gigasize.com/get.php/121643/utp.rar

heslo: hlas

Image

Ivan Hlas - To nejlepší (2000)

* Tip, Ta, Dýda...(Karlín)
* Marie, dej mi čaj
* Finanční tíseň
* Žízeň
* Trable s Kateřinou
* O starém kamarádovi
* Tvůj stín se loudá
* Paní Baloghová
* Na kolena
* Ráno
* Bejvaly časy
* Malagelo
* Krej mi záda, Marie K.
* Taková kouzelná noc
* Dej mi jen pár minut
* Aranka umí hula hop
* Pod oknem
* Návrat z noční šichty
* Miláčku, vrať se
* Hanspaul City

bitrate: 192 kbps, stereo

najdete zde (miHD):
kód:
http://mihd.net/9dg1kx

heslo: hlas
Ivan Hlas - 1999

Image

01. Az prelezem plot.mp3
02. At slouzi.mp3
03. Posilam ti dopis.mp3
04. Navrat z nocni sichty.mp3
05. Poslouchej.mp3
06. Nechejte nas.mp3
07. Zavolej sestru.mp3
08. Obrat list.mp3
09. Na slame lezi.mp3
10. Havrani.mp3
11. Treba jo.mp3
12. Cejtim se jak rastaman.mp3
13. Financni tisen.mp3
14. Nechci uz dal zit s Marii.mp3
15. Velkomestsky blues.mp3

kvalita: 192 kbps, joint stereo

najdete zde (gigasize):
kód:
http://www.gigasize.com/get.php/121976/99.rar

heslo: hlas



Image


1. Přátelé
2. Podivnej hotel
3. Tvůj stín se loudá
4. Ta dnešní noc
5. Vstávej
6. Reggae pro křídlovku
7. Jsem tolik sám
8. Ukolébavka
9. Noční chodec
10. Prosincová

160 kbit 44,1 kHz Joint Stereo
LP rip + LP covers scan

45 356 kB


kód:
http://rapidshare.de/files/22637253/Ivan_Hlas_-_No_n__chodec.rar.html

Ivan Hlas - Noční chodec (1988)

kvalita: 160 kbps, joint stereo

najdete zde (turboupload):
kód:
http://d.turboupload.com/d/1100800/nch.rar.html

heslo: hlas
OBRÁTÍŠ MI NARUBY RÁNO


skladby:

1. Obrátíš mi naruby ráno
2. Havaj
3. A já tu dál slyším zvony
4. Jó, holka
5. Slunečnice
6. Psí počasí
7. O starém Valentýnovi
8. Rujána
9. Tyrkysová růže
10. Absolutní sen

kvalita: 320 kbsp
velikost: 91 MB



kód:
http://rapidshare.com/files/5809071/Ivan_Hlas_-_Obr_t___mi_naruby_r_no.rar

Ivan Hlas - Tanec při svíčkách

Image

Tracklist :
01 Podivná věc
02 Nádražní blues
03 Tanec při svíčkách
04 Krásná a veliká
05 Strašák
06 Svět je nevinej
07 Taková kouzelná noc
08 Dej mi jen pár minut
09 My si můžem všechno dát
10 Aranka umí hula hop
11 Franceska

Rok vydání : 1995
Bitrate : 128 kB/s, CBR
Velikost : 36,3 MB

kód:
http://rapidshare.com/files/7152958/IH-TPS.rar.html

Ivan Hlas - Alias

Image

Tracklist :
01 Vy jste
02 Sluneční prach
03 Nuselský schody
04 Řekni mi proč
05 Kdo soudí i nebe
06 Déja vu
07 Lístek do starejch časů
08 Zavolej
09 Neděle
10 To se stává
11 Jennifer
12 Poprvé letíš
13 Baby, něco ti slíbím

Rok vydání : 1997
Bitrate : 128 kB/s, CBR
Velikost : 37 MB

kód:
http://rapidshare.com/files/7156022/IH-A.rar.html

Ladislav Smoljak & Ivan Hlas - Fantom realistického divadla

Image

Tracklist :
01 Ty nám kazíš normy, Lopatěve
02 Pochod rudých námořníků
03 Smelo tovariščii v nogu
04 Lopatěve, pístní čepy ...
05 U tabule dítě stálo
06 Kompost
07 Svět je velkej
08 Nejradši mám holku
09 Budujeme - Vyhrňme si rukávy
10 Není všechno zlato I
11 Kaťuša
12 Rudý prapor
13 Píseň práce
14 Dobrý večer, vážení posluchači
15 Kupředu, zpátky ni krok
16 Kompost - Tavba
17 Není všechno zlato II
18 Včera ve večerních hodinách

Rok vydání : 2001
Bitrate : 128 kB/s, CBR
Velikost : 74 MB

kód:
http://rapidshare.com/files/7292799/IH-Frd.rar.html

Ivan Hlas - Noční chodec (1987)

Image

Přátelé
Podivnej hotel
Tvůj stín se loudá
Ta dnešní noc
Vstávej
Reggae pro křídlovku
Jsem tolik sám
Ukolébavka
Noční chodec
Prosincová

kód:
http://rapidshare.com/files/30135879/No__269_n__chodec.rar.html


Ivan Hlas & Nahlas (1986)

Image

Tanečník
Láska je krám
Kde jsi
Tango
Potichu si zpívej
O nás třech
Možná
Bejvaly časy
Paní Baloghová
Neznámá zem
Legendární víla
Zimní
Trable s Kateřinou
Zas jsem tě hledal

kód:
http://rapidshare.com/files/30154763/Ivan_Hlas___Nahlas.rar.html


Rip z LP.
Bitrate: 224 kbps
Covers: není
Poslední komentáře
07.04.2009 21:34:55: Je možný reupload? Aspoň CD To nejlepší. dík moc
03.04.2008 02:26:01: Mně album "To nejlepší" stáhnout šlo. Pomaličku, ale šlo. Díky za něj! A hlavně za perfektně udělaný...
10.12.2007 04:02:19: Z mihd.net nejde stáhnout Best of. Prosím o reupload na rapidshare.com. Díky!